mvr 15Ik ben Gert Hendriks, en ik heb een gezin met 2 dochters. Oorspronkelijk kom ik ik uit het onderwijs en daarna heb ik 8 jaar met veel plezier in de Jeugdhulpverlening gewerkt. In 1991 ben ik in de kinderopvang gaan werken, hier heb ik als leidster, als manager, als kwaliteitsfunctionaris en als vertrouwenspersoon gewerkt. In totaal 28 jaar met veel plezier gewerkt en superveel geleerd.
Ik heb altijd affiniteit gehad met grote en kleine mensen en ik heb er door mijn werk er op allerlei manieren kennis mee gemaakt en er veel van geleerd.

Hoe ben ik bij voetreflex terechtgekomen?
In 1987 heb ik een korte cursus voetreflexmassage gevolgd en het liet me niet meer los. In 2005 stelde ik me de vraag wat ik het liefste zou willen doen en het antwoord was: voetreflexzonemassage!
Ik wilde meer dan kennissen en familie af en toe masseren; ik ben de driejarige HBO-opleiding gaan volgen bij Sonneveltopleidingen en na hier het diploma van behaald te hebben heb ik de opleiding medische basiskennis gevolgd. In juli 2009 heb ik ook hier het diploma van gehaald.

Bijscholingen

Jaarlijks volg ik bijscholingen; deze zijn verplicht vanuit onze beroepsvereniging VNRT. Deze zijn altijd gericht op voetreflexzonetherapie en scherpen daardoor mijn timmermansoog.

Daarnaast heb ik extra scholing gevolgd voor voetreflex bij baby’s en kinderen, voetreflexzonetherapie bij kanker en zwangerschapsreflexologie.

De praktijk is gelegen in het Noord-Limburgse dorpje Kronenberg in de buurt van Sevenum tussen Venlo en Venray.